luni, 3 august 2015

Tura foto in Zakinthos

In septembrie m-am gandit ca ar fi un moment bun sa arat si altor pasionati de fotografie ce e de pozat in Zakinthos. Asa ca m-am decis sa fac o tura foto in care sa fiu gazda si totodata ghidul pentru 20 de fotografi.

De pe 5 septembrie pana pe 13 septembrie ne plimbam pe insula Zakinthos, una din cele mai frumoase insule Ionice. Vom putea fotografia, pe langa de acum clasicele Navagio si Blue Caves, fragmente din viata autentica de pe insula, peisaje, rasarituri, apusuri si pentru cei mai indrazneti chiar si underwater.

Deplasarea de la Bucuresti spre Zakinthos o vom face cu un autocar mai mititel, cam de 24 de locuri, care dealtfel va ramane la dispozitia noastra pe toata durata turei foto. Pentru ca drumul e destul de lung, 1250km, m-am decis sa il impart in doua, cu o pauza de o noapte la Meteora unde vom putea sa pozam fantasticele manastiri cocotate in varful muntilor atat la apus cat si la rasarit.

Odata ajunsi in insula in fiecare zi vom avea 3-4 ore de fotografie iar in rest timp pentru plaja, mare, snorkeling si alte dracovenii. Vom fotografia in fiecare zi in alta locatie ajungand astfel sa acoperim 14 zone pe care le-am identificat ca fiind provocatoare pentru un fotograf.

Deasemenea vom face fotografie de noapte intr-o zona in care cerul se imbina cu marea dand nastere unor efecte bizare.

Cazarea pe care o vom avea va fi la un hotel de 3 stele din Kalamaki, cu mic dejun inclus. Am optat pentru varianta asta pentru ca un all inclusive nu ar fi avantajos pentru niste oameni activi care vor sa prinda orele de aur pentru fotografie in diverse puncte din insula.

Costul turei foto este de 360 euro in care sunt incluse: transport, cazare, excursiile foto zilnice. Nu sunt incluse asigurarea medicala si taxa de ferryboat. Deasemenea pentru cei care vor sa faca fotografie subacvatica de adancime nu este inclusa taxa de diving. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu